Permanente Make-up

NIEUW! PowderBrows. De nieuwste techniek voor perfecte wenkbrauwen. Lees hier alles over deze nieuwste techniek.

Permanente Make-up

Wat is nog mooier dan opgemaakt wakker te worden? Nooit meer ’s ochtends slaperig ooglijntjes aan brengen. 

Warm weer, vakantie, strand; alles blijft mooi zitten. Geen zwarte vegen over je gezicht bij regen en wind. Altijd stralend mooi.

Permanent make-up is een behandeling waarbij pigment onder het huidoppervlak wordt ingebracht. Tot op zekere hoogte is permanente make-up te vergelijken met een tatoeage, maar dan wordt het pigment minder diep in de huid aangebracht. Permanente make-up dient ter verfraaiing van wenkbrauwen en ogen.
 

Veel gestelde vragen

Doet het pijn?

Permanente make-up is niet geheel gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijn ervaren. Dankzij de nieuwste apparatuur waar wij werken kunnen de onaangename prikkels tot een minimum beperkt worden.

 

Voor wie is permanente make-up?

Voor bijna iedereen. Voor vrouwen en mannen. Voor vrouwen die er altijd verzorgd uit willen zien, voor degenen die een correctie nodig hebben, voor mensen met een allergie reactie krijgen bij gewone make-up.

 

Hoe lang blijft permanente make-up zitten?

Over het algemeen blijft permanente make-up altijd aanwezig. De intensiteit van uw permanente make-up kan in de loop der tijd wel vervagen. Dit is echter volkomen afhankelijk van persoon tot persoon. Dit heeft ondermeer te maken met de natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV-licht.

 

Hoe lang duurt een behandeling?

Over het algemeen duurt een behandeling 45 tot 60 minuten.

 

Is er speciale nazorg na de behandeling?

Je krijgt een crème die u de eerste vijf dagen aanbrengt.  Wij nemen voorafgaand aan de behandeling alle richtlijnen voor nazorg met je door.

 

Is het eindresultaat meteen zichtbaar?

Nee. De eerste week zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Door de natuurlijke cel vernieuwing zal na een periode van circa 3 tot 5 weken het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn. De kleur neemt circa 40% in intensiteit af binnen een week.

 

Enkele aspecten waarmee u rekening moet houden voor de behandeling

  • Kleurintensiteit: Om tot een goed resultaat te komen, wordt de kleur aanmerkelijk donkerder ingezet om tot het gewenste eindresultaat te komen. Houdt rekening met het feit dat bijvoorbeeld wenkbrauwen zichtbaar donkerder zijn gedurende de eerste dagen.
  • Laat permanente make-up niet vlak voor een belangrijk gelegenheden aanbrengen.
  • Hygiëne: Om hygiënische redenen mag je gedurende acht dagen na de behandeling niet in de sauna, zwembad.
  • UV-licht: Net na de permanente make-up, zijn de pigmenten bijzonder gevoelig voor UV-licht. Je mag gedurende acht dagen na de behandeling geen gebruik maken van de zonnebank.
  • De eerste dagen na de behandeling: Direct na het aanbrengen van permanente make-up kan een lichte zwelling van de huid optreden. Deze zwelling verdwijnt weer binnen enkele uren. Doordat pigment in de huid wordt aangebracht kunnen er tevens kleine korstjes ontstaan die nauwelijks zichtbaar zijn. Deze korstjes mag je niet zelf verwijderen, maar deze moeten uit zichzelf loslaten. Het is dan ook af te raden om in de eerste dagen net na het aanbrengen van permanente make-up je ogen op te maken.
 

 

× Hoe kan ik je helpen?