De tienerbehandeling is bedoeld voor een jongere huid die last heeft van ontstekingen en een onrustige huid. Op het moment dat je veel last hebt van onzuiverheden op je huid, zorgen wij ervoor dat jij hiervan af komt.

Wat doen we tijdens deze behandeling?

Tijdens de tienerbehandeling gaan we zorgen dat jouw huid goed gereinigd wordt, en zorgen dat jij snel en goed resultaat krijgt. Alle onzuiverheden worden verwijdert en er wordt gekeken naar jouw huid.

Boek een afspraak

Wat zijn de voordelen van de tienerbehandeling?

  • Weg met onzuiverheden: Doordat de onzuiverheden worden verwijdert, ziet jouw huid er weer stralend uit.
  • Geen littekens: Door op een juiste manier de onzuiverheden te verwijderen voorkom je ook dat je in de toekomst blijvende littekens overhoudt.
  • Juist advies: Omdat je vaak zoveel advies krijgt, willen wij jou daarbij helpen, daarom zorgen wij dat jij speciaal een op jouw huid gemaakt advies krijgt.

Een tiener behandeling is perfect wanneer je last hebt van veel onzuiverheden. Samen zorgen we ervoor dat jouw huid weer gaat stralen en jij minder last hebt van onzuiverheden. Jouw huid zal er frisser en stralender uitzien en zorgen dat je geen blijvende schade oploopt. Maak nu je afspraak bij een van onze specialisten en ontdek zelf wat de voordelen van deze behandeling zijn!

Wil jij hier graag van af? Afspraak maken

Klik hieronder om eenvoudig online een afspraak te boeken!

Boek een afspraak