Fruitzuurpeelings en kruidenpeelings zijn beide populaire behandelingen om de huid te exfoliëren en te vernieuwen. Beide behandelingen hebben hun eigen voordelen en kunnen worden gebruikt voor verschillende huidtypes.

Fruitzuurpeelings

Fruitzuurpeelings zijn behandelingen waarbij zuren zoals glycolzuur, melkzuur en salicylzuur worden gebruikt om de bovenste laag van de huid te exfoliëren. Het verwijdert dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing, wat resulteert in een heldere, egale huid.

Boek een afspraak

Wat zijn de voordelen van fruitzuurpeelings?

  • Verwijderen van dode huidcellen: Fruitzuurpeelings helpen om dode huidcellen te verwijderen, waardoor de huid er helderder en egaler uitziet.
  • Verminderen van fijne lijntjes en rimpels: Fruitzuurpeelings stimuleren de productie van collageen en elastine, waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen.
  • Verminderen van acne en mee-eters: Door de exfoliërende werking van fruitzuurpeelings kunnen ze helpen bij het verminderen van acne en mee-eters.

Kruidenpeelings

Kruidenpeelings zijn behandelingen waarbij een mengsel van kruiden en andere natuurlijke ingrediënten worden gebruikt om de huid te exfoliëren en te vernieuwen. Het bevat ingrediënten van verschillende plantenextracten en andere kruiden die bekend staan om hun reinigende en verjongende eigenschappen.

Boek een afspraak

Wat zijn de voordelen van kruidenpeelings?

  • Natuurlijke ingrediënten: Kruidenpeelings gebruiken natuurlijke ingrediënten die mild zijn voor de huid en minder kans hebben op irritatie dan chemische peelings.
  • Egaliseren van de huid: Kruidenpeelings helpen bij het egaliseren van de huid, denk hierbij aan grove poriën en littekens.
  • Verbeteren van de doorbloeding: Door de masserende werking van kruidenpeelings kan de doorbloeding worden verbeterd.

Fruitzuurpeelings en kruidenpeelings zijn beide effectieve behandelingen om de huid te vernieuwen en te verjongen. Fruitzuurpeelings zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige exfoliërende werking, terwijl kruidenpeelings een natuurlijke, milde optie zijn voor mensen die gevoeliger zijn voor chemische peelings. Maak nu een afspraak bij een van onze specialisten en ontdek zelf de voordelen van fruitzuurpeelings en kruidenpeelings voor jouw huid!

Kom jij ook heerlijk genieten? Afspraak maken

Klik hieronder om eenvoudig online een afspraak te boeken!

Boek een afspraak