Microneedling is een huidverjongingsbehandeling die helpt bij het verminderen van acne littekens, fijne lijntjes, rimpels en hyperpigmentatie. Het maakt gebruik van micro naaldjes die micro kanaaltjes maken om de huid te stimuleren en de productie van collageen en elastine te bevorderen.

Hoe werkt microneedling?

Tijdens een microneedling behandeling maken we gebruik van verschillende cocktails die goed zijn voor jouw huid wens. De micro kanaaltjes zorgen ervoor dat de actieve ingrediënten beter worden opgenomen in je huid. Hierdoor wordt je huid strakker en steviger.

Boek een afspraak

Wat zijn de voordelen van microneedling?

  • Huidverjonging: De productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd, waardoor de huid strakker en steviger wordt en fijne lijntjes en rimpels verminderen.
  • Verkleinen van poriën: Door de stimulatie van de huid kan microneedling de grootte van de poriën verminderen, waardoor de huid er gladder en egaler uitziet.
  • Verbetering van de huidtextuur: Door de productie van collageen en elastine te stimuleren, verbetert de textuur van de huid en worden littekens en hyperpigmentatie verminderd.
  • Verbetering van de opname van actieve ingrediënten: Tijdens de behandeling worden actieve ingrediënten op de huid aangebracht, die door de kanaaltjes beter worden opgenomen.
  • Geen Down-time: Direct na de behandeling kun je weer verder met jouw dagelijkse taken.

Microneedling is een effectieve en veilige behandeling die helpt bij het verminderen van acne littekens, fijne lijntjes, rimpels en hyperpigmentatie. Het stimuleert de productie van collageen en elastine en verbetert de textuur van de huid. Het is een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een non-invasieve behandeling voor huidverjonging. Maak nu een afspraak bij een van onze specialisten en ontdek zelf de voordelen van microneedling voor jouw huid!

Kom jij ook heerlijk genieten? Afspraak maken

Klik hieronder om eenvoudig online een afspraak te boeken!

Boek een afspraak