OxyGeneo is een revolutionaire gezichtsbehandeling die drie geavanceerde technologieën combineert om de huid te exfoliëren, te hydrateren en te verjongen. Het is een non-invasieve behandeling die geschikt is voor alle huidtypes geeft direct een fris gevoel en geen hersteltijd vereist.

Hoe werkt OxyGeneo?

OxyGeneo maakt gebruik van drie geavanceerde technologieën om de huid te verbeteren:

  • Exfoliatie: Het apparaat creëert microbelletjes die de bovenste laag van de huid zachtjes exfoliëren, waardoor dode huidcellen en onzuiverheden worden verwijderd.
  • Oxygenatie: Tijdens de behandeling wordt er zuurstof toegevoerd naar de huid, wat de huid stimuleert om meer collageen en elastine te produceren. Dit resulteert in een gladdere, stevigere en jonger uitziende huid.
  • Infusie: Het apparaat brengt actieve ingrediënten in de huid, zoals hyaluronzuur en peptiden, om de huid te hydrateren en te voeden.

Boek een afspraak

Wat zijn de voordelen van OxyGeneo?

  • Fris en schoon: Direct een fris en schoon resultaat. Zorgt dat verstopte poriën schoon worden gemaakt.
  • Verbetering van de huidtextuur: OxyGeneo exfolieert de huid zachtjes en stimuleert de productie van collageen en elastine, waardoor de huidtextuur verbetert.
  • Hydratatie: OxyGeneo brengt actieve ingrediënten in de huid, waardoor de huid gehydrateerd blijft en er jonger uitziet.
  • Verjonging van de huid: Door de stimulatie van de collageen- en elastineproductie kan OxyGeneo helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels en kan het de huid een jeugdiger uiterlijk geven.

OxyGeneo is een innovatieve en effectieve behandeling die de huid kan exfoliëren, hydrateren en verjongen. Het is geschikt voor alle huidtypes en kleuren en vereist geen hersteltijd. Maak nu een afspraak bij een van onze specialisten en ontdek zelf de voordelen van OxyGeneo voor jouw huid!

Kom jij ook heerlijk genieten? Afspraak maken

Klik hieronder om eenvoudig online een afspraak te boeken!

Boek een afspraak