Wil jij jouw huid weer strakker, jonger en gezonder maken? Dan is een gelaatsbehandeling perfect voor jou! Deze behandeling is een ontspannende manier om je huid weer te laten stralen.

Wat houdt een gelaatsbehandeling in?

Tijdens de gelaatsbehandeling gaan we samen met jou kijken wat jouw huid wensen zijn. Hierop passen we de behandeling aan zodat jij altijd een behandeling op maat hebt. We zorgen ervoor dat je huid gereinigd is en dat alle onzuiverheden weg worden gehaald. Daarnaast zorgen we ook dat je wenkbrauwen weer netjes in vorm zijn. Het is altijd mogelijk om tijdens deze behandeling ook de bovenlip/kin mee te harsen. Zo zie jij er na een behandeling weer stralend uit.

Boek een afspraak

Wat zijn de voordelen van een gelaatsbehandeling?

  • Weg met onzuiverheden: Doordat we tijdens deze behandeling onzuiverheden weghalen ziet jouw huid er weer stralend uit.
  • Verbetering in huid doel: De behandeling wordt op jouw huid wensen aangepast en zorgt dus voor een mooi en passend resultaat.
  • Ontspannend: Eventjes tijd voor jezelf om echt te kunnen genieten en tot rust te komen.
  • Glow: Direct naar de behandeling een mooie en frisse uitstraling.

Een gelaatsbehandeling is een perfecte manier om jouw huid tot rust te brengen en ervoor te zorgen dat jouw huid weer gaat stralen. Deze behandeling passen we aan op jouw huid wensen.

Daarnaast zorgt deze behandeling ook voor een frisse en stralende huid en natuurlijk de gewenste ontspanning. Ben jij benieuwd wat we voor jouw huid kunnen doen? Maak een afspraak bij een van de specialisten en ontdek het zelf!

Ik wil graag een gezonde huid. Afspraak maken

Klik hieronder om eenvoudig online een afspraak te boeken!

Boek een afspraak