Coolifting Beauty Gun: Verjong jouw huid op een revolutionaire manier!

Coolifting Beauty Gun is een revolutionaire methode om jou huid te verjongen. Het is een non-invasieve behandeling die snel en effectief is. De Coolifting Beauty Gun maakt gebruik van een combinatie van koolstofdioxide en een speciale hyaluronzuur-oplossing. De CO2 zorgt voor een goede doorbloeding in de huid, terwijl de hyaluronzuur-oplossing de huid hydrateert en verstevigt.

Boek een afspraak

Wat zijn de voordelen van Coolifting Beauty Gun?

  • Verjongt uw huid binnen enkele minuten
  • Verbetert de textuur en elasticiteit van uw huid
  • Verzacht fijne lijntjes en rimpels
  • Verbetert de huidconditie

Hoe werkt de Coolifting Beauty Gun?

De Coolifting Beauty Gun maakt gebruik van een CO2 patroon. Doordat het apparaat met hoge druk de cocktail op de huid aanbrengt wordt je huid direct mooi en stralend. Deze hoge druk zorgt voor een termische-shock voor de huid, waardoor er meteen toename is van doorbloeding in de huid. Hierdoor wordt je huid actief en kunnen alle werkstoffen beter worden opgenomen. De hyaluronzuur die in de cocktail zit zorgt ervoor dat tot diep in de huid een goede hydratatie plaatsvindt. Hierdoor ziet je huid er meteen stralend en fris uit.

Wat kunt u verwachten tijdens een Coolifting-behandeling?

Een Coolifting-behandeling is een snelle en effectieve manier om jouw huid te verjongen. De behandeling duurt ongeveer een uur. Je kunt deze behandeling ook ondergaan als je nog weg moet. Aan deze behandeling zit namelijk geen down-time Jij zult direct resultaat zien na de behandeling. Jouw huid zal er frisser, stralender en jeugdiger uitzien.

Samenwerken aan jouw schoonheid Afspraak maken

Klik hieronder om eenvoudig online een afspraak te boeken!

Boek een afspraak