Op zoek naar een langdurige oplossing voor perfect gevormde wenkbrauwen? Overweeg dan de Powder Brows behandeling!

Wat zijn Powder Brows?

Powder Brows is een permanente make-up methode die de wenkbrauwen op natuurlijke wijze accentueert. Door gebruik te maken van deze techniek ontstaat er een natuurlijk poederachtige effect. Dit zorgt voor een natuurlijk en vollere wenkbrauw. De Powder Brows behandeling is geschikt voor alle huidtypen en is vooral geschikt voor mensen met dunne, lichte of onregelmatige wenkbrauwen.

Boek een afspraak

Hoe werkt de Powder Brows behandeling?

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een consult plaats waarbij jij jouw wensen en verwachtingen bespreekt met de specialist. Tijdens de behandeling wordt er met een speciale pen en pigment in de huid getatoeëerd om de gewenste vorm en kleur te creëren. De pigmentatie kan aangepast worden aan uw huidtype en de kleur van jouw natuurlijke wenkbrauwen. De behandeling duurt ongeveer twee uur.

Wat zijn de voordelen van Powder Brows?

  • Langdurig resultaat: Het resultaat van Powder Brows blijft ongeveer 1-3 jaar zichtbaar, afhankelijk van de nazorg en levensstijl.
  • Natuurlijk ogend: De poederachtige afwerking zorgt voor een natuurlijke, volle wenkbrauw.
  • Tijdbesparend: Nooit meer je wenkbrauwen bijtekenen.
  • Geschikt voor alle huidtypen: Powder Brows is geschikt voor alle huidtypen en kan worden aangepast aan jouw natuurlijke haarkleur.

Maak vandaag nog jouw afspraak en geniet van de voordelen van powder brows!

Kom jij ook heerlijk genieten? Afspraak maken

Klik hieronder om eenvoudig online een afspraak te boeken!

Boek een afspraak