De collageen draden behandeling is een revolutionaire gezichtsbehandeling die verschillende bewezen anti-aging technologieën combineert om de huid te verbeteren. Het is een behandeling die direct een mooi en stralend resultaat geeft, en waar geen hersteltijd voor nodig is.

Hoe werken de collageen draden?

De collageen draden behandeling is een intensieve behandeling waarbij jouw huid weer wordt gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. Door verschillende technieken te combineren, fruitzuurpeeling, collageen draden en micro-needling zorgt het ervoor dat jouw huid er stralend uit ziet. En je er zijn direct minder lijntjes en rimpeltjes zichtbaar.

Boek een afspraak

Wat zijn de voordelen van collageendraden?

  • Direct minder lijntjes en rimpels: Meteen een mooi resultaat op lijntjes en rimpels.
  • Exfoliëren: De peeling exfolieert de huid zachtjes verwijdert dode huidcellen.
  • Actieve ingrediënten: Er worden verschillende actieve ingrediënten gebruikt, die we aanpassen op jouw huidwensen
  • Verjonging van de huid: Door de stimulatie van de collageen- en elastine productie worden fijne lijntjes en rimpels vermindert.

De collageen draden behandeling is een innovatieve en effectieve behandeling die de huid verbetert en verjongen. Het is geschikt voor alle huidtypes en vereist geen hersteltijd. Maak nu een afspraak bij een van onze specialisten en ontdek zelf de voordelen van deze behandeling voor jouw huid!

Wil jij graag natuurlijk stralen? Afspraak maken

Klik hieronder om eenvoudig online een afspraak te boeken!

Boek een afspraak