Close

Over ons

Even kennismaken.........

Mijn naam is Irmgard van Kalmthout

Al van jongs af aan ben ik geïntrigeerd en geïnteresseerd in de huid.

Na vele jaren opleiding en voortdurende nascholing, is mijn kennis en inzicht in mogelijkheden en te verkrijgen resultaten. op een bijzonder hoog niveau.

Dagelijks werk ik met veel plezier en voldoening in mijn instituut. Ooit klein begonnen aan huis, en nu uitgegroeid tot een bekende locatie op de Molenstraat.

Het is telkens weer een uitdaging om de huid op de juiste manier te behandelen en zicht- en voelbaar resultaat neer te zetten. Onze inmiddels trouwe en snel groeiende groep klanten laat zien, dat het lukt de huidconditie daadwerkelijk te verbeteren.

Als gedreven vakvrouw leg ik de lat hoog. Dat ervaar je als klant direct. Uitstekende merken voor salon en thuisgebruik, actuele en veilige apparatuur, en een comfortabele sfeer en inrichting die zorgt voor een ultiem moment voor jezelf.

Ik geloof in samenwerken aan jouw schoonheid; wij in de cabine met de aller nieuwste mogelijkheden en technieken, jij thuis met een goede en bij je huidconditie passende productverzorging. Juist omdat je leefstijl een enorme invloed heeft op je huid, geven wij je graag extra tips mee voor nog meer resultaat.

Voor mij is iedere klant een uniek individu met eigen wensen en behoeften.

Aandacht en een persoonlijke benadering zijn bij Bois Douce dan ook een vaststaand gegeven.

Wij maken graag kennis met jou en met jouw huid.

Ben je nieuwsgierig naar onze werkwijze en op zoek naar professionele vakspecialisten?!

Bel en/of mail 076-5977256, info@boisdouce.nl

Irmgard van Kalmthout