Over ons

Mijn naam is Irmgard van Kalmthout

Al van jongs af aan ben ik geïntrigeerd en geïnteresseerd in de huid.

Na vele jaren opleiding en voortdurende nascholing, is mijn kennis en inzicht in mogelijkheden en te verkrijgen resultaten. op een bijzonder hoog niveau.

Sinds mijn dochter Gaby ook bij Bois Douce is komen werken hebben wij ons assortiment behandelingen uit kunnen breiden met prachtige body treatments.

Dagelijks werken wij met veel plezier en voldoening in ons instituut. Ooit klein begonnen aan huis, en nu uitgegroeid tot een bekende locatie op de Molenstraat.

Het is telkens weer een uitdaging om de huid op de juiste manier te behandelen en zicht- en voelbaar resultaat neer te zetten. Onze inmiddels trouwe en snel groeiende groep klanten laat zien, dat het lukt de huidconditie daadwerkelijk te verbeteren.

Als gedreven vakvrouwen leggen wij de lat hoog. Dat ervaar je als klant direct. Uitstekende merken voor salon en thuisgebruik, actuele en veilige apparatuur, en een comfortabele sfeer en inrichting die zorgt voor een ultiem moment voor jezelf.

Wij geloven in samenwerken aan jouw schoonheid; wij in de cabine met de aller nieuwste mogelijkheden en technieken, jij thuis met een goede en bij je huidconditie passende productverzorging en supplementen. Juist omdat je leefstijl een enorme invloed heeft op je huid, geven wij je graag extra tips mee voor nog meer resultaat.

Voor ons is iedere klant een uniek individu met eigen wensen en behoeften.

Aandacht en een persoonlijke benadering zijn bij Bois Douce dan ook een vaststaand gegeven.

Wij maken graag kennis met jou en met jouw huid.

Ben je nieuwsgierig naar onze werkwijze en op zoek naar professionele vakspecialisten?

Bel en/of mail 076-5977256, info@boisdouce.nl

 

× Hoe kan ik je helpen?