HIGH IMPACT WORK-OUTS VOOR DE HUID

SKNGM  is de sportschool voor de huid. De huid wordt actief aan het werk gezet met high impact full face work-outs. Deze work-outs pakken niet alleen de huid, maar ook de onderliggende spieren en aanhechtingen aan. Dit wordt gedaan met unieke manuele lifting & sculpting technieken. SKNGM is een natuurlijk alternatief voor botox en fillers: een totaalconcept om (tekenen van) huidveroudering preventief, curatief en doelgericht aan te pakken.

Met diverse technieken, van diepe strijkingen, klopbewegingen en liftende grepen wordt de huid en zijn spieren aangesproken om meer collageen en elastine aan te maken en de spiertonus te verhogen. Daarbij wordt er gebruikgemaakt van meerdere tools om het resultaat te verhogen.                                                         

Het effect? Meer definitie in het gelaat, een frisse glow,verstrakte contouren en een algemeen jongere impressie.

 

De SKNGM Work Out bestaat uit 3 onderdelen:

WARMING UP​​​​​​​​
De Warming Up is gericht op het stretchen en opwarmen van de gezichtsspieren en het stimuleren van de doorbloeding, waardoor de daaropvolgende high impact work-out extra effectief is. De Warming Up wordt zowel manueel als met behulp van de SKNball uitgevoerd.​​​​​​​​
​​​​​​​​
HIGH IMPACT WORKOUT​​​​​​​​
Om zowel het bindweefsel als de spieren én de aanhechting van deze spieren te stimuleren worden intensieve grepen afgewisseld met face cardio. De work-out concentreert zich op het liften van de huid, het sculpten van de contouren en het verminderen van rimpels en lijntjes. Er wordt manueel en met de SKNsculpt gewerkt.​​​​​​​​
​​​​​​​​
COOL DOWN​​​​​​​​
Na de high impact work-out wordt de huid weer tot rust gebracht. Tijdens de Cool Down worden verschillende afvoerende en ontspannende grepen afgewisseld met de SKNball. De Cool Down zorgt ervoor dat losgekomen afvalstoffen richting de lymfen afgevoerd worden. Je komt hierbij volledig tot rust.