HydraFacial is een revolutionaire gezichtsbehandeling die de huid reinigt, exfolieert, hydrateert en verjongt. Het is een niet-invasieve behandeling die geschikt is voor alle huidtypes en direct resultaat geeft zonder hersteltijd.

Hoe werkt HydraFacial?

HydraFacial maakt gebruik van gepatenteerde technologieën om de huid te verbeteren:

  1. Reiniging en exfoliatie: Het apparaat reinigt de huid en verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden met behulp van een zachte peeling.
  2. Extractie: Vervolgens worden verstopte poriën gereinigd en onzuiverheden verwijderd zonder de huid te beschadigen.
  3. Hydratatie: Het apparaat brengt serums aan die rijk zijn aan antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur om de huid te hydrateren en te voeden.
  4. Bescherming: Tot slot wordt er een beschermende laag aangebracht om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Wat zijn de voordelen van HydraFacial?

  • Diepe reiniging: HydraFacial reinigt de huid diep en verwijdert onzuiverheden zonder de huid te beschadigen.
  • Verbetering van de huidtextuur: HydraFacial exfolieert en hydrateert de huid, waardoor de huidtextuur verbetert en er gladder en frisser uitziet.
  • Hydratatie: De serums die worden aangebracht tijdens de behandeling hydrateren de huid diep en zorgen voor een gezonde en stralende huid.
  • Verjonging van de huid: Door de stimulatie van de collageen- en elastine productie kan HydraFacial helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels en kan het de huid een jeugdiger uiterlijk geven.
  • Fris gevoel: Direct na de behandeling heb je een heerlijk schoon en fris gevoel.

HydraFacial is een innovatieve en effectieve behandeling die de huid kan reinigen, exfoliëren, hydrateren en verjongen. Het is geschikt voor alle huidtypes en kleuren en vereist geen hersteltijd. Maak nu een afspraak bij een van onze specialisten en ontdek zelf de voordelen van HydraFacial voor jouw huid!