Close

Tips om je huid voor te bereiden op de zomer

Tips om je huid voor te bereiden op de zomer

Tips voor een stralende zomerhuid!

 1. Water drinken
  De huid verliest in de zomer veel vocht. Veel water drinken is dan een Must om het vocht gehalte op peil te houden, denk ook eens aan een supplement dat zorgt dat je huidcellen het vocht goed vasthouden.
 2. Je gezicht en lijf beschermen tegen de zon
  De zon is veroorzaker nummer 1 van rimpels en andere vormen van veroudering. Om over het risico op huidkanker nog maar te zwijgen. Zonbescherming is een must als je huid je lief is. (Je krijgt ook dan nog steeds een mooie bruine kleur, zelfs een mooiere diepere kleur, dus smeren maar!)
  Zonnebrandcrèmes die tegen water bestand zijn bestaan niet.
  Na het zwemmen moet je jezelf dus weer flink insmeren. Hoe sneller de fles leeg is hoe beter! (Let ook op de zonnebrandcrèmes die claimen dat 1x per dag smeren voldoende is. Elke twee uur insmeren, (vooral kinderen) wanneer je lekker buiten of aan het zwembad van de zon aan het genieten bent.)
 3. Geef je huid na het zonnen meer aandacht, de huid neemt s ‘nachts beter op een must have voor de zomer is een goed hydraterend serum voor onder je dag en nacht verzorging.
 4. Twee maal per week een  masker is in de zomer geen overbodige luxe en zal de conditie van de huid flink verbeteren.
  Mijn favoriete masker om op vakantie mee te nemen is het Murad Aqua Peel Glow Mask, geeft je huid direct een vochtboost, en het neemt weinig plaats in omdat ze per stuk verpakt zijn.
 5. Eet gezond, eet je water!!
  Een mooie huid komt niet alleen van de juiste verzorging maar ook van binnenuit. Dus eet lekker veel groenten, fruit en vette vis om je huid optimaal te houden.
 6. Gebruik regelmatig een scrub om een mooie egale bruine tint te krijgen, en als je een scrub gebruikt blijf je langer bruin!!
 7. Geniet!
  Stress is vaak en trigger voor veel huidaandoeningen en zorgt ervoor dat de barrièrefunctie van je huid beschadigt. (je beschermingsfunctie) Waardoor je huid op den duur vochtarm wordt. Door stress wordt je huid dof en ontstaan fijne lijntjes.
  Reden genoeg om lekker te gaan genieten van je welverdiende vakantie!
 8. Wil je een extra boost voor je huid voor de vakantie, boek dan een Mesotherapie  behandeling, deze behandeling is een echte vochtboost voor je huid, en alle vitamine en mineralen die je huid extra krijgt zorgt dat je met een prachtige huid terugkomt van je vakantie.

 

Een hele fijne zomer toegewenst

 

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *