Close

PCA

PCA

Een gezonde en mooie huid is onze missie

PCA Skin staat internationaal bekend om het oplossen van huidproblemen door middel van luxe peelings die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. De behandelingen en producten van PCA Skin krijgen veel aandacht in de Amerikaanse media, o.a. van Oprah Winfrey, de Vogue en verovert nu ook Nederland. PCA Skin  biedt slimme oplossingen voor huidproblemen zoals acne, rosacea, hyperpigmentatie en huidveroudering.

Erkend in bekende medische literatuur als de grondlegger van geavanceerde samengestelde peelings. PCA skin, een van de marktleiders van Amerika blijft de vertrouwde leider binnen de ontwikkeling van milde en toch zeer effectieve, professionele peelings.
Al 2 decennia werkt PCA skin samen met artsen en levert het bewijs dat de combinatie van esthetiek en wetenschap zorgt voor een gezonde en een mooie huid vanuit cellulair niveau. PCA skin legt de lat hoog als het gaat om innovatieve huidverbetering.

PCA skin is zeer effectief voor de rokershuid, verouderde huid, zonbeschadigde huid, de donkere huid, acne huid, ook tevens geschikt voor de volwassen acne huid en rosacea. De PCA skin peelings zuiveren de huid, kalmeren ontstekingen, verminderen de talgproductie, minimaliseren dode huidcellen, verminderen roodheid, verzachten de lijntjes en rimpels en verminderen hyperpigmentatie, tevens krijgt de huid meer volume.
Bijzonder aan dit innovatieve merk is de medische achtergrond met meer dan 20 jaar ervaring en de manier waarop op specialistische wijze behandelingen met de unieke serums en peelings verschillende huidproblemen tegelijk kunnen aanpakken.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *