PCA behandelingen

PCA behandelingen

Professionele behandelingen

PCA Skin’s professionele behandelingen zijn wetenschappelijk samengesteld om de huid op een milde manier te stimuleren, te verstevigen en te verstrakken. Ruim twintig jaar geleden ontwikkelde PCA Skin de eerste oppervlakkige (lichte) tot diepe (medium) peelings voor artsen en gekwalificeerde huidspecialisten, om je huid nog gezonder te maken.

Wetenschappelijk bewezen formules in onze peelings helpen bij het verminderen van oppervlakkige lijntjes, het verbeteren van de huidstructuur, het bestrijden van kleurverschillen (pigmentatie) en roodheid, het stimuleren van het zuiveringsproces bij acne vrijwel zonder downtime zoals bij traditionele peelings.

Milde ingrediënten, zoals alpha hydroxy acids (AHA), trichloorazijnzuur (TCA), salicylzuur (BHA), retinol, polyphenol, anti-oxidanten en huidverhelderende werkstoffen zijn met zorg gecombineerd om de doffe, beschadigde oppervlakkige huidlagen te verwijderen en de zachte, stralende huid die eronder zit naar boven te halen.

Deze professionele behandelingen, aangevuld met de dagelijkse huidverbeteringsproducten, versnellen het proces naar het uiteindelijke resultaat.

PCA Skin peelings worden gezien als de ‘gouden standaard’ in de industrie. Vanaf het begin hebben we onze peelingtechnologie ondersteund met dagelijkse verzorgingsproducten die worden gecombineerd in aangepaste schema’s, specifiek voor de behoeften van de huid en doelstellingen van elke individuele befhoefte.

PCA Skin Peelings:

– Resultaatgerichte gemengde chemische peelings voor alle huidtypes, ongeacht etnische herkomst of huidconditie

– Efficiënte epidermale peelings zonder de ongemakken van traditionele peelings (irritatie, downtime, …)

– Jaarlijks worden meer dan een miljoen PCA peelings uitgevoerd wereldwijd

– Geavanceerde technologie voor stabiliteit van de ingrediënten en penetratie in de huid

– Optimale efficiëntie dankzij Omnisome Delivery System: een transdermaal delivery system dat gebruikt wordt in medicatie en garant staat voor een optimale werkzaamheid

– Er zit wetenschap achter elk product en elke behandeling