Close

Murad Behandeling Kort

Murad Treatment

Murad Behandeling Kort

Bij de heerlijke Murad behandelingen kun je kiezen tussen een korte versie of de uitgebreide behandeling. Bij de korte behandeling zitten  natuurlijk ook heerlijke massages van je armen en je decolleté en nek.

Dr. Murad wordt in Amerika beschouwd als een pionier in de dermatologie. Tevens wordt hij gezien als de grondlegger van de leer der antioxidanten, één van de belangrijkste oorzaken van onder andere huidveroudering. De visie van Dr. Murad dat de huid niet alleen van buitenaf behandeld moet worden maar ook van binnenuit, wordt inmiddels breed gedeeld.

De producten van Dr. Murad bieden een doelgerichte cosmetische verzorging bij veelvoorkomende huidproblemen. Hij heeft ervoor gezorgd dat miljoenen mensen er niet alleen beter uitzien, maar zich ook beter voelen. De Inclusive health filosofie om een gezonde huid te verkrijgen, omvat drie belangrijke aspecten:

  • Er beter uitzien door een doelgerichte uitwendige huidverzorging
  • Een beter leven krijgen door gerichte voeding
  • Jezelf beter voelen: dit bereik je met behulp van strategieën om stress te verminderen, door je passie te vinden en door contact met andere mensen

Wat maakt de Murad behandeling zo bijzonder?

  • De huidanalyse: voorafgaand aan elke behandeling
  • Behandeling op maat: in overleg met jouw wordt bij ieder bezoek een behandeling samengesteld die past bij jouw wensen en huidbehoefte op dat moment
  • Anti-stress: de uitgekiende behandeltechnieken en uitgebreide massages zorgen voor totale ontspanning
  • Huidverbeterende producten: deze gaan verder dan huidverzorgende producten waardoor meer resultaat wordt geboekt
  • Adviezen op het gebied van lifestyle en voeding voor huidverbetering van binnenuit

Murad behandelingen werken met verschillende levels, het verschil is de intensiteit van de producten. Weet je  niet wat je moet kiezen, dat begrijpen we, kies de uitgebreide behandeling en dan kijken we samen even naar jouw wensen en behoefte en maken we de behandeling natuurlijk op maat.

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *