De meest favoriete vochtherstellende serums

De meest favoriete vochtherstellende serums

Vochtherstellende serums:

Bijna iedereen heeft een vocht tekort in de huid, dit komt vaak door invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld verwarming, airco.

Om je huid iets extra’s te geven is een serum altijd goed, een serum werkt dieper in de huid dan een crème. Een ander voordeel is ook dat als je laagjes cosmetica gebruikt je minder van al je producten nodig hebt.

Hierbij een overzicht van de vocht herstellende serums:

La Colline:

  1. Nativage La Cure: het parade paardje van La Colline: La Colline NativAge La Cure is geschikt voor een huid met ouderdomstekenen, gebrek aan stevigheid, gebrek aan dichtheid, rimpels of een vale huid. La Colline NativAge La Cure zorgt voor algehele huidverjonging. Het product heeft een geraffineerde textuur en is makkelijk opneembaar, geeft een zijde finish en onmiddelijke sensatie van doeltreffendheid. Het maakt gebruik van laatste innovatie in technologie en brengt huideigen elementen die nodig zijn voor de collageenproductie
  2. Cellulair eco hydration treatment: Het is de nieuwste manier van hydrateren en het is gebaseerd op de nieuwe technologie. La Colline Moisture Boost++ Cellular Eco-Hydration Treatment bestaat uit een kuur van 28 dagen voor een intensieve hydratatie van de huid, het word ook wel een ‘shot’ voor de meest gehydrateerde huid genoemd. Super serum om als kuur te gebruiken en af te wisselen met het Moisture boost serum.
  3. Cellular Perfect Hydration Serum is een actief vochtinbrengend concentraat dat de werking van later aangebrachte verzorgingsproducten te vergroot en te versterkt. Het vermindert zichtbaar lijntjes en geeft de huid onmiddellijk haar soepelheid, zachtheid en stevigheid terug. Een versterkende verzorging voor de uitgedroogde huid. De gladde, zijdeachtige textuur trekt snel in de huid in en maakt deze zacht en sprankelend

Murad:

  1. Revitalixir recovery serum: Tweevoudige actie, ontspannend en herstellend. Revitaliserend serum, geïnjecteerd met actieve werkstoffen, verpakt in een capsule, activeert zichtbaar de huid, maakt stresslijnen glad en vernieuwt de levendigheid. Het unieke mechanisme combineert een huid-ontspannende mix van neuropeptide, champagneblad en cannabis met oplevende niacinamide en cafeïne om de huid in een oogwenk van gestresst tot levendig te transformeren.
  2. Hydro Dynamic quenching essence: Een zeer intensieve vochtbehandeling die ontwikkeld is om de tekenen van huidveroudering te bestrijden. Licht luxueus serum dat zacht aanvoelt en een superieure hydratatie diep in de huid levert. Resultaten geven aan dat 94% van de deelnemers een vermindering van rimpeltjes, plooien en droge lijntjes zagen in 1 week. Daarnaast verhoogt het de hydratatie met 311% wanneer je het combineert met de hydro-dynamic ultimate moisture.
  3. Multi vitamin infusion oil: Deze revolutionaire olie bevat 6 belangrijke vitamines, A tot en met F, die gericht zijn op het bestrijden van de tekenen van huidveroudering; stimuleren van hydratatie, de huid verhelderen en verdedigen tegen vrije radicalen voor een jonger ogende teint. Een vederlichte formule die snel intrekt, voor een onmiddellijke dosis glow. Helpt de huid in balans te houden voor een gezonde en levendige gloed.

Pascaud:

Hydrating serum: Vochthersteller, hydrateert de huid intensief. Maakt de huid fluweel zacht en soepel en voorkomt trekkerig gevoel gedurende de dag. Ideaal voor jonge huid met fijne lijntjes en erg goed voor de huid na een intensieve peeling. Bevat geen parfum