Close

Make-up stappen plan

Make-up stappen plan

Make-up stappen plan
Primer: Een primer maakt de teint van de huid effen zodat deze mooier en jonger oogt. Bovendien zorgt een primer ervoor dat de foundation langer houdt. Breng de primer aan met de vingertoppen op het gehele gezicht.

Foundation:Een foundation wordt gebruikt om de huid een gelijkmatige kleur te geven. Voor het meest natuurlijke effect kiest u dezelfde kleur foundation als uw huid en niet donkerder.

Bronzing powder: een bronzing powder geeft de huid meer warmte. Voor een mooi, natuurlijk effect brengt u de bronzing aan op u jukbeenderen, voorhoofd, neus, kaaklijn en in de hals.

Concealer: een concealer wordt gebruikt om oneffenheden te camoufleren en om bijvoorbeeld donkere kringen rondom het oog op te lichten. Breng met het kwastje de concealer aan rondom het oog en dep het vervolgens in de huid met de vingertoppen voor het mooiste resultaat.

Oogschaduw: Door met verschillende kleuren oogschaduw te werken wordt diepte gecreëerd. Bij gebruik van 2 kleuren begint u met de lichtste kleur, breng deze aan van de wimper inplant tot aan de wenkbrauw. Met de tweede (donkerste) kleur brengt u een schaduw aan in de arcadeboog.

Oogpotlood/eyeliner: Met een oogpotlood of eyeliner krijgen de ogen nog meer expressie. Zorg bij gebruik van een eyeliner voor een mooie strakke lijn.

Wenkbrauwen: Zorg ervoor dat u de juiste kleur hebt. Er zijn diverse soorten producten die je kunt gebruiken, poeders of potloden. Het geeft meer expressie aan je gezicht.

Blusher: U gebruikt een blusher naast een bronzing powder enkel op de appeltjes van de wangen. Breng deze met een blusher penseel licht aan voor een frisse look.

Mascara: Voor een optimaal resultaat zet u de mascara borstel goed aan bij de wimper inplant en maakt u een zigzag beweging. Zorg ervoor dat u goed tussen de wimperhaartjes komt.

Lipliner:Een lipliner wordt gebruikt voor het creëren van een strakke mond. Het zorgt ervoor dat de lipstick langer en beter op zijn plek blijft zitten. Voor een natuurlijk effect kiest u voor dezelfde kleur als de lipstick.

Lipstick: Lipsticks zijn er in diverse kleuren en texturen. Als u de lipstick dekkend wilt, kleur dan voor het aanbrengen de gehele lip in met een passende lipliner.

Contouring/ Strobing: Met highlight- en shadow-technieken laat je de vorm van je gelaat veel beter uitkomen. Resultaat? Een heuse metamorfose! Minpunten verdoezel je, pluspunten laat je eruit springen. Bij de Youngblood sets zitten foto’s hoe je dit doet dus moeilijk is het niet.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *