Lily Lolo

Lily Lolo; Britse no nonsens voor een perfecte make up!

Lily Lolo is een Brits make-up merk dat in 2005 werd opgericht door Vikki Khan. Vikki, die van huis uit schoonheidsspecialiste is, ontdekte kort na haar afstuderen minerale make up. Haar eigen ervaring en enthousiasme wilde zij graag delen met vrouwen all over the world.

Wat ooit begon als een kleine onderneming die alleen op bestelling produceerde, is uitgegroeid tot een wereldwijde succesvolle business. Lily Lolo wordt inmiddels in de VS, UK, Canada en ook in Nederland verkocht. De producten zijn bovendien ook zeer betaalbaar!

 

De producten van Lily Lolo zijn gemaakt op basis van natuurlijke mineralen. Dit betekent dat in de producten van Lily Lolo geen schadelijke stoffen zoals parabenen, synthetische parfums en  kleurstoffen worden gebruikt. Hierdoor zijn de producten van Lily Lolo huidvriendelijk en zeker geschikt voor mensen met een gevoelige huid en acne.

De gehele collectie proefdiervrij. Lily Lolo is gecertificeerd bij de Britse Cruelty Free International, een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor het afschaffen van proefdieren.

Boek nu!
× Hoe kan ik je helpen?