Coolifting

Coollifting

10 jaar jonger in 5 minuten

Coolifting Cryotherapie, het is de meest spectaculaire en snelle behandeling ooit. Het trotseren van het verstrijken van de tijd, in 5 minuten tot 10 jaar verjongen. Het geeft een onmiddellijk liftend effect, verzacht en verheldert de huid, het elimineert oppervlakkige rimpels en vermindert de diepliggende rimpels. Het geeft een blijvend jeugdig effect door intensieve collageen en elastine stimulatie, dermis regeneratie en verbetert de huidstructuur en huidkwaliteit. Na één enkele sessie van 5 minuten met coolifting ziet je huid 10 jaar jonger uit.

Hoe werkt Coolifting:

De Coolifting Beautygun combineert CO2 huidverjonging met een infusie van hyaluronzuur, peptiden en gehydroliseerde tarweproteinen. Het coolift pistool schiet onder hoge druk een krachtige CO2 straal van een zeer lage temperatuur op het gezichtsweefsel. Die straal wordt gecombineerd met een extreem hoge concentratie aan geatomiseerde actieve stoffen. De Coolifting Beautygun is een intense behandeling van vijf minuten die apart of als toevoeging bij elke gelaatsbehandeling ingezet kan worden. Coolifting zorgt voor een intense huidverjonging en stelt de behoefte aan een facelift jaren uit. Het is de snelste en spectaculairste behandeling die bestaat om de strijd aan te gaan met de gevolgen van het ouder worden. De behandeling is geheel pijnloos en 100% veilig.

Een totale anti-aging kuur met de Coolifting beautygun bestaat uit 8 behandelingen verspreid over 8 weken om je collageenaanmaak intensief te stimuleren . 

Op langere termijn worden de beste resultaten behaald als je iedere  6 weken voor een onderhoudsbehandeling ondergaat.

Coollifting Boisdouce
In 5 minuten 10 jaar jonger
voor na foto
× Hoe kan ik je helpen?