Buccal Massage

Wil je op een natuurlijke manier een stevigere huid? Boek dan een keer de Buccal Massage dit is een specifieke gezichtsmassage die het gezicht zichtbaar direct verstevigt. Daarnaast zorgt deze massage ook voor een enorme ontspanning en het ontstressen van het gezicht! De Buccal Massage is een geliefde massage onder Hollywood sterren zoals Meghan Markle. Buccal massage is een unieke techniek waarbij de spieren in en om de mond en kaak van binnen uit worden behandeld. Met handschoenen aan worden je lippen, wangen, kin en kaken stevig door onze wijsvingers en duimen gemasseerd. Naarmate we ouder worden neemt het vetweefsel af. Dan vallen op een gegeven moment de wangen een beetje naar beneden waardoor je een scherpe neus-lippenlijn krijgt. Met buccal kun je dit heel mooi corrigeren. Deze massage is ideaal voor een mooiere glow, een strakkere kaaklijn en betere gezichtscontouren. Daarnaast helpt het de bloedsomloop te verbeteren en het kaakgebied te ontspannen.

Voordelen Buccal Massage

De Buccal Massage stimuleert de aanmaak van collageen. Collageen neemt naar mate wij ouder worden af en staat in direct verband met de afname van de stevigheid van de huid en de toename van fijne lijntjes en rimpels. Daarnaast is collageen ook erg belangrijk om andere huidaandoeningen te verbeteren en voorkomen zoals melasma en rosacea. Een Buccal Massage is daarom ook perfect voor huidtypen met couperose, rosacea en diegenen die gevoelig zijn voor pigmentstoornissen.

Daarnaast is deze massage bijzonder, omdat het ook de spieren van het gezicht losmaakt. Er zijn talloze spieren in het gezicht die enorm vaak per dag worden aangesproken. We fronzen en lachen, maar bouwen onbewust ook stress op in de spieren van ons gezicht. Wist je dat de kaakspier een van de sterkste spieren is van ons lichaam? De Buccal Massage voert deze stress in de spieren af en maakt knoopjes los.

De massage zorgt voor een betere doorbloeding van het hele gezicht. Dit betekent dat littekens beter kunnen herstellen, de huidbarrière wordt sterker waardoor het gezicht beter bestand is tegen oxidatieve stress en afvalstoffen worden afgevoerd. Een algehele betere conditie van de huid is het resultaat!

Voor wie is een Buccal Massage niet geschikt? Wanneer je last hebt van:

–      Actieve herpes

–      Actieve acne

–      Wondjes

–      Actieve rosacea

–      Actieve eczeem

Voordelen op een rij:

  • De aanmaak van collageen wordt gestimuleerd
  • De afvoer van afvalstoffen en vocht wordt gestimuleerd
  • Het herstel van de huid wordt gestimuleerd
  • Het verhoogt het zuurstofgehalte in de huid
  • Het verhoogt de opname van huidverzorgingsproducten
  • Een ontspannen gelaat
  • Minder stress
× Hoe kan ik je helpen?