Bioslimming

Bioslimming is de revolutionaire lichaamsbehandeling. Deze body wrap geeft jou zichtbaar en langdurig resultaat vanaf de eerste behandeling. Bioslimming onderscheidt zich van de traditionele body wraps door het gebruik van natuurlijke ingrediënten, een relax behandeling en de uitstekende resultaten.

Daarnaast heeft het een uitstekende hydraterende en huid verstevigende werking.

Bioslimming vermindert aanzienlijk cellulitis, stimuleert gewichtsverlies en verbrandt calorieën. Op unieke wijze gebruikt Bioslimming beide thermale componenten (koud & warm) in de combinatie met verschillende plantenextracten, hoge cafeïne concentraties, essentiële oliën en algen extracten.

De revolutie in Body wraps Bioslimming Body Wrap zorgt voor aanzienlijke vermindering van cellulitis (47%) en lipolyse (vetverbranding) in de tweede huidlaag. In tegenstelling tot traditionele Body wraps worden er geen wikkels gebruikt, de huid wordt bedekt met folie, dat maakt de Bioslimming behandeling aangenaam.

De bindweefselmassage waarmee de gels worden aangebracht vermindert cellulitis, breekt vetten af en stimuleert het lymfesysteem om afvalstoffen te verwijderen. De resultaten zijn direct en langdurig zichtbaar. Het unieke van Bioslimming is het gebruik van actieve ingrediënten ‘thermo agents’. Het samenwerken van koud en warm stimuleren het onttrekken van vocht in de haarvaten en de absorptie van vetzuren. Dit zorgt ervoor dat de ”sinaasappelhuid“ verdwijnt.

De resultaten

  • Direct een gladdere, zachtere huid
  • Vermindering van cellulite & centimeters
  • Versnelt gewichtsverlies
  • Veroorzaakt vetverbranding in de tweede huidlaag
  • Elimineert afvalstoffen
  • Vermindert de zichtbaarheid van spataderen en striae
  • Voorkomt rode en blauwe haarvaatjes op de benen
  • Vermindert gevoel van zware benen
  • Verbetert bloedcirculatie en vetverbranding

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Afhankelijk van de doelstelling en jouw lichaam wordt de behandelfrequentie vastgesteld op 1 tot 6 behandelingen. Om optimale resultaten te behalen worden salon behandelingen in de combinatie met thuis producten aangeraden.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Eerst wordt de eerste gel (Detox Base) aangebracht, een unieke formule, combineert plantenextracten, etherische oliën en algen extracten. De tweede gel (Active Slim Gel of Active Slim Cream) wordt goed ingemasseerd  en bedekt met folie.

 Op de behandelde gebieden krijg je het wat warmer krijgen en het is tijd om even lekker 30-40 minuten te ontspannen. Na het half uurtje wordt de folie verwijdert en wordt de laatste gel (Ultra Slim Effect) aangebracht met een stevige bindweefselmassage, deze gel gaat zorgen voor een koud effect. De werkstoffen werken nog ongeveer 12 uur door, dus het koude gevoel kan nog enige tijd aanhouden.

Resultaat heb je al na 1 behandeling! Wil jij het maximale resultaat behalen, dan raden wij jou 6 behandelingen binnen 4  tot 6 weken aan.

 

bioslimming boisd douce
Boek nu!
× Hoe kan ik je helpen?