Infrarood therapie is een natuurlijke en effectieve behandeling voor verschillende soorten pijn, ontstekingen en spierspanning. Het is een veilige en niet-invasieve therapie die gebruik maakt van infrarood straling om jouw lichaam te verwarmen en te ontspannen.

Hoe werkt infrarood therapie?

Infrarood therapie maakt gebruik van infrarood straling, die diep in het lichaam doordringt. De straling verwarmt het weefsel en de spieren, waardoor de bloedstroom toeneemt en de spieren ontspannen. Dit kan helpen om pijn te verminderen en de doorbloeding te verbeteren. Hiernaast werkt het ook als detox om afvalstoffen af te voeren.

Boek een afspraak

Wat zijn de voordelen van infrarood therapie?

  • Vermindering van pijn: Infrarood therapie kan helpen om pijn te verminderen, waaronder chronische pijn en pijn als gevolg van blessures. Bijvoorbeeld bij reuma.
  • Verbetering van de doorbloeding: De behandeling kan helpen om de doorbloeding te verbeteren, wat kan leiden tot een sneller herstel.
  • Ontspanning van de spieren: Infrarood therapie kan helpen om de spieren te ontspannen, wat kan helpen bij spierspanning en stijfheid.
  • Detoxen van je lichaam: Door de verschillende steentjes waar je oplicht is het ook een ware detox voor je lichaam.

Infrarood therapie is een natuurlijke en effectieve behandeling voor verschillende soorten pijn en spierspanning. Het is een veilige en niet-invasieve therapie die gebruik maakt van infrarood straling om jouw lichaam te verwarmen en te ontspannen. Na slechts 1 behandeling merk je al meteen dat je lichaam meer tot rust komt. Maak nu een afspraak en ontdek deze heerlijke ontspannende therapie.

Kom jij ook heerlijk genieten? Afspraak maken

Klik hieronder om eenvoudig online een afspraak te boeken!

Boek een afspraak