Close

ASAP Peel Treatment

ASAP Peel Treatment

Asap heeft 3 soorten peelings allemaal met hun eigen krachtige werking, de Asap peel treatment is een korte behandeling die in kuur verband wordt gedaan, een kuur bestaat uit 6 behandelingen, per behandeling kiezen we de op dat moment meest geschikte peeling.

  1. Lactic Peel: Melkzuur peelings worden aanbevolen voor droge, rijpe en gevoelige huidtypes en huiden die behoefte hebben aan hydratatie. Deze peeling van 35% melkzuur verzacht fijne lijntjes en rimpels, pakt pigmentatie en schade door de zon aan en stimuleert collageen en elastine, waardoor de huid glad en gehydrateerd aanvoelt. Zichtbare vervelling is onwaarschijnlijk.
  2. Glycol Peel met hyaluronzuur:  Vernieuw & hydrateer, Een 40% glycolzuur peel om fijne lijntjes en rimpels te verzachten, de huid te hydrateren en de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. De glycol peel werkt ook zeer goed op zonneschade en acne. Door de krachtige hyaluronzuur houdt de huid direct vocht vast. Zichtbare schilfering is onwaarschijnlijk.
  3.  Reveal Peel: Vernieuw & verfijn, een krachtige mix van 35% AHA/BHA, melkzuur, glycolzuur en salicylzuur. Aanbevolen voor milde huidpigmentaties, post infalmmatoire hyperpigmentaties en UV-schade. Zichtbare vervelling kan 3-5 dagen na de behandeling plaatsvinden.

Deze peelings zijn altijd in een kuur van 6 behandelingen. Tijdens deze kuur is het gebruik van ASAP is noodzakelijk.

Combineer je peelings met de bindweefselmassage voor een nog beter resultaat. 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *