Close

ASAP Gym for the skin

ASAP Gym for the skin

De gym for the skin behandelingen zijn intensieve korte behandelingen die zowel in een kuur als los geboekt kunnen worden. Deze behandelingen duren ongeveer 45 minuten en zijn wat uitgebreider dan de peel treatment. Wil je een super boost voor je huid dan is een kuur van 6 behandelingen gym for the skin het meest intensief.

  1. Hydraterende huid training: Deze herstellende huidtraining biedt de ultieme hydraterende behandeling voor een vermoeide, doffe of droge huid. Stimuleert een prachtig gehydrateerde huid, verzacht lijntjes en creëert een glad, egaal huidoppervlak. Bij deze training gebruiken we de lactic peel.
  2. Verjongende huid training: Deze verjongende huidtraining zorgt voor onmiddellijke oplading van energie voor een doffe huid, verder werkt deze gym for the skin op droogheid van de huid, verstopte poriën en uitbraken. De combinatie van lactic en glycol peel zorgen voor zichtbare huid verjongende resultaten. De huid straalt en heeft een glad huidoppervlak.
  3. Textuur verfijnende huid training: Deze zachte niet -invasieve huid training is effectief op een ongelijkmatige huidskleur, beschadiging door de zon, fijne lijntjes, rimpels en is een krachtig wapen tegen huidveroudering. Bij deze gym for the skin gebruiken we de reveal peel. De huid voelt gladder aan en de huidskleur is egaler.
  4. Depigmentatie huid training: Deze huid training tegen pigmentvlekjes biedt een gelijkmatige, heldere teint. De training werkt snel en is heel daadkrachtig tegen pigmentvlekken, beschadigingen door de zon, collageen opbouw in de huid en hydraten van de huid. Bij deze gym for the skin gebruiken we de reveal peel en de glycol peel.
  5. Zuivere huid training: Deze behandeling werkt op acne onder het huidoppervlak, het helpt de huid onzuiverheden te verminderen, voorkomen en kalmeren.  Door een zachte peeling te mengen met glycolzuur zal de huid er frisser uitzien, soepeler aanvoelen en minder onzuiverheden hebben. Bij deze gym for the skin gebruiken we de glycol peel.
  6. Regeneratie huid training:  Deze huid training geeft een directe boost op de zon beschadigde en verouderde huid met de DNA regeneratie behandeling, de cellulaire DNA schade wordt hersteld, hierdoor worden biologische en vroegtijdige veroudering geminimaliseerd. Bij deze gym for het skin behandeling gebruiken we de reveal, lactic en glycol peel.
  7. Platinum huid training:  Deze huidtraining is een multi-action behandeling die helpt vocht vast te houden door de huidbarrière functie te versterken, geeft vermindering van pigment vlekjes, minimaliseert beschadiging door de zon. De huid met fijne lijntjes en rimpels wordt getransformeerd in een stevige, heldere en gehydrateerde huid. Bij deze training worden alle peelings gebruikt.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *