Close

ASAP Facials

ASAP Facials

Asap heeft verschillende facials, bij al deze facials, behalve de acne mini facial, zit natuurlijk epileren een heerlijke massage van decollete en nek en gezicht, je krijgt een heerlijke uitgebreide behandeling, even tijd om te ontspannen en een boost voor je huid.

  1. Ultimate hydratation facial: deze super hydraterende behandeling is de ideale behandeling om weer leven te brengen in een doffe en gedehydreerde huid. De behandeling reinigt de onzuiverheden en laat de producten tot diep in de huid doordringen, waardoor een heldere, gehydrateerde en jonger uitziende huid achterblijft. Dompel de huid onder in ultieme hydratatie
  2. Boost en Brighten facial: Deze revitaliserende behandeling met actieve ingrediënten en anti-oxidanten is ideaal voor de rijpere huid omdat het de cel vernieuwing bevordert, stimuleert het collageen en vermindert pigmentatie. Asap producten werken samen om de tekenen van vroegtijdige veroudering te voorkomen en fijne lijntjes, een verdikte huid en een ongelijkmatige teint te minimaliseren.
  3. Super rejuvanation facial: deze geweldige verjongende behandeling wordt uitgevoerd met krachtige anti aging ingrediënten, en als extra nog met ultrasound voor een nog betere werking van alle krachtige ingrediënten. De huid heeft na de behandeling een sterk gehydrateerde en gerevitaliseerde uitstraling.
  4. DNA regeneration facial: de DNA regeneration facial maakt gebruik van de nieuwste wetenschappelijke technologieën om te helpen bij het herstel van cellulaire DNA-schade, waarbij de effecten van biologische en vroegtijdige veroudering worden geminimaliseerd. Door gebruik te maken van zeer actieve ingrediënten zal direct na de behandeling de huid er jonger, stralender en gezonder uitzien.
  5. Acne mini facial: een korte effectieve behandeling, speciaal voor de jongere die last hebben van puistjes of een onzuivere huid. De behandeling zal de huid ontlasten en het genezingsproces stimuleren, waardoor de huid schoner, heldere en stralender zal zijn. Dit is de meest intensieve tiener behandeling.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *