Ultra Body Shape

Ultra body shape behandeling

Figuurcorrectie binnen 4 weken met de Ultra Body Shape. Deze behandeling breekt vet- en vochtophopingen af, stimuleert de werking van enzymen én bevordert de spieraanmaak waardoor jij slanker wordt en jouw huid strakker oogt! En dat binnen een periode van 4 weken!

Behandelprogramma’s Ultra Body Shape
Het apparaat combineert vier behandelprogramma’s om tot het optimale resultaat te komen. De behandelprogramma’s hebben ieder een andere werking en pakken specifieke huidproblemen aan

 1. Elektrolipolyse: positieve werking op vocht- en vetophopingen
 2.  Ultrasound: stimuleert de lokale vetverbranding
 3. Elektrostimulatie: stimuleert de spiermassa
 4. Infrarood: bevordert de werking van enzymen

De voordelen van Ultra Body Shape

 1. Vetten worden definitief afgebroken
 2. Het apparaat pakt meerdere probleemzones aan tijdens één behandeling
 3. Omvang vermindert binnen 4 weken!
 4. Cellulitis en sinaasappelhuid nemen direct af waardoor de huid strakker wordt
 5. Er vindt gerichte spieropbouw plaats zonder krachttraining
 6. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd waardoor vet- en vochtophopingen verminderen of verdwijnen

De combinatie van deze technieken blijkt uniek en zeer effectief om lokaal vetweefsel en cellulitis aan te pakken. Daarnaast zorgt de behandeling ook voor extra spierstimulatie.  De 8 ULTRA pads gebruiken we in combinatie met de bodywraps. Deze zijn rijk aan actieve ingrediënten en zorgen voor een nog intensievere aanpak van cellulitis en vetophopingen.  Het voordeel van de gecombineerde werking van ultrasound en spierstimulatie in de pads komt voort uit de lipolytische werking van ultrasound. Deze zorgt voor de vrijgave van vetten uit de vetcel en het transport naar het bloed.
De spierstimulatie zorgt voor de verbranding van de vetten bij het samentrekken. Dit vet zou anders circuleren binnen het lichaam en vervolgens weer worden opgeslagen. Verschillende vormen van golven, frequenties, pulsen en pauzetijden kunnen een persoonlijk programma samenstellen voor een optimaal resultaat. De ultrasone geluidsgolven dringen het weefsel binnen en stimuleren de lokale vetverbranding. Elektrolipolyse zorgt voor verbetering van het metabolisme (stofwisseling).

Advies
Het advies is, om de Ultra Body Shape behandeling te combineren met compressietherapie om zo het lichaam te helpen de vrijgekomen afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen.

Binnen 4 weken in shape!
Een Ultra Body Shape-kuur biedt uitkomst wanneer je binnen 4 weken in shape wil komen. Een kuur duurt 4 weken tot 8 weken en bestaat uit 8 behandelingen. Tijdens de behandeling wordt een combinatie van de verschillende programma’s uitgevoerd. De combinatie van de programma’s wordt afgestemd op jouw persoonlijke behandelplan dat gemaakt wordt tijdens een gratis consult.

Compressietherapie:

Een zeer effectieve methode voor verbetering van de bloedcirculatie en de lymfestroom.
De lymfebanen zijn verantwoordelijk voor het zuiveren van het lichaam. Echter door een ongezonde levensstijl en het inademen van onzuivere lucht, zijn de lymfebanen na een tijdje niet meer in staat om al die toxische stoffen te ‘verwerken’. Dit uit zich in allerlei gezondheidsproblemen zoals o.a. vroegtijdige veroudering, moeilijk afvallen, zware benen, vochtophopingen, futloos, pijnklachten, weerstandsvermindering, en cellulite. Een lymfedrainage behandeling stimuleert de lymfebanen zodat ze weer in staat zijn hun ‘werk’ te doen.
Compressietherapie is een behandelmethode die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen verminderen of zelfs verdwijnen. In combinatie met de bodywraps is compressietherapie de perfecte behandeling voor de aanpak van o.a. cellulite, oedeem en lokale vetophopingen.
Compressietherapie is een manier om een minder goed functionerend lymfestelsel weer in een betere conditie te brengen. Het is een heerlijke ontspannende therapie. Het systeem verbetert het metabolisme, de bloedcirculatie en activeert de vetstofwisseling bij 40°C.
Behandeling en resultaat
De behandeling duurt slechts 20 minuten. In combinatie met de ultra body shape zijn gemiddeld 8 behandelingen nodig. De behandeling zorgt voor een optimale stimulatie van bloedcirculatie en lymfesysteem. Dit resulteert in: verminderde cellulitis, minder vermoeide benen en pijnklachten en meer weerstand en energie.

Voordelen van Compressietherapie zijn:

  1. Zichtbare vermindering cellulitis, gladdere huid
  2. Verminderde omvang
  3. Verhoging vetverbranding
  4. Verbetering afvoer afvalstoffen
  5. Verhoging van de weerstand
  6. Vermindering rusteloze of pijnlijke benen
  7. Vermindering van oedeem
  8. Vermindering vermoeidheid, lusteloosheid, stress
 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

× Hoe kan ik je helpen?